IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> A może jakiś kombajn antywirusowy
jureqm
post 23.01.2008 - 20:22
Post #1

Grupa: Members
Użytkownik nr: 3,555

Jestem laikiem i świeży w tym temacie. I mam pytanie czy lepiej zabezpieczyć kompa po poprzez jakiś program typu Internet Security i jaki czy lepiej Jakieś inne programy antywir+firewall+ coś tam jeszcze. przeczytałem kupę forum w tym temacie i jestem już trochę głupi. shok.gif wiem że każdy chwali to co ma. mam w tej chwili zainstalowanego trial F-secure i narazie nic nie pokazuje wszystko jest na 0. Z góry dzięki za jakiekolwiek info w tej sprawie. shok.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_gerwazy87_*
post 23.01.2008 - 20:42
Post #2

Guests

hmmm powiem ci tak obecnie uzywam internet security z zonealarma i wszytsko jest ok poprzenio miałem avasta (antywwira) i zonealarma pro (firewalla) i spybota ale spybot nie chodził w rezydencie i tez było ok teraz mam tego internet security i tez jest ok natomiast gdy widziałem ze cos z kompem sie dzieje nie tak instalowałem jeszcze spydoktora i skanowałem w wersji trialowej kompa i wykrywał 10 szpiegów wiecej o wysokim zagrozeniu, po ununieciu ich komp wrócił do normy lecz samego spy doktora nie trzymam zainstalowanego w systemie bo bardzo zzera kompa zabiera w spoczynku 100mb ramu a to bardzo duzo spydoktor jest dla mnie kołem ratunkowym i bardzo ci go polecam. a co do wyboru to nic ci nie pomoge bo tak jak madrze powiedziałes kazdy chwali to co ma lecz musisz pamietac ze kazdy inaczek korzysta z komputera jeden sciaga (naraza sie na wirusy) a inny tylko chodzi po stronach www (nie naraza sie zabardzo na ataki) pamietaj o tym.

+Quote Post
Skuzik
post 23.01.2008 - 22:44
Post #3

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 1

Kombajny zwykle wybierają Ci, którzy są gotowi wydać jakąś kwotę na oprogramowaniem, a na "składanki" zwykle Ci, którzy chcą kupić tylko dany moduł, bądź chcą zabezpieczyć się nie wydając ani grosza wink.gif .

To co Ty wybierzesz, to już zależy od Ciebie - jeśli nie jesteś osobą, której żal wydać pieniądze na oprogramowanie, a cenisz sobie bezpieczeństwo, to chyba warto pomyśleć o jakimś pakiecie.

+Quote Post
jureqm
post 24.01.2008 - 22:39
Post #4

Dla mnie wydanie 200 zł na rok to niewielka kasa, mogę stracić więcej. Tyko jaki pakiet. ostatnio ukazał sie ESET Smart Security Nod32. czy ktoś już testował ten produkt. Pozdrowienia.

+Quote Post
Skuzik
post 25.01.2008 - 16:10
Post #5

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 1

Co do testów, to stosunkowo niedawno testowałem pakiet G DATA InternetSecurity (teraz jest już nawet jego nowsza wersja).

+Quote Post
jureqm
post 25.01.2008 - 19:53
Post #6

Czytałem i podobny test jest PcFormat 2/2008. Polecam przeczytać. rolleyes.gif

+Quote Post
arek 12341
post 15.03.2008 - 10:50
Post #7

Użytkownik nr: 3,941

ja polecam symntec
jako anty virusa i sygate personal firevall od dwoch lat system dzala dobrze nie mam wogole problemow dotego skanuje go doktor spryware oraz spype bot rolleyes.gif

+Quote Post
student
post 15.03.2008 - 20:55
Post #8

Użytkownik nr: 2,381

Lepszy od Symantec'a jest MKS Vir.

+Quote Post
zbyszek61
post 13.03.2009 - 17:17
Post #9

Użytkownik nr: 6,641

Obecnie używam antywirusa G DATA Internet Security,i powiem że nawet się sprawdza;)
Wcześniej miałem Avasta,ale uważam,że to lipa;)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Programy na Mac OS X:

> Polecamy

- Programy na Mac'a
- Prezenty
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 16.05.2012 - 15:08

Inten.pl

Lista programów: [ A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | & ]