IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )


 
Reply to this topicStart new topic
> Ad Aware - spolszczenie
Darey
post 06.02.2007 - 15:51
Post #1





Grupa: Members
Postów: 2
Dołączył: 06.02.2007
Użytkownik nr: 949



Zainstalowałem Ad Aware w wersji oryginalnej.Chcę aby było ono po polsku ale nie wiem jak to zrobić.Proszę o pomoc.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Skuzik
post 06.02.2007 - 16:05
Post #2





Grupa: Root Admin
Postów: 1,123
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 1



Tutaj ściągniesz spolszczenie do niego - następnie zainstaluj je (będizesz musiał podać miejsce, gdzie zainstalowany jest program Ad Aware. Po zakończeniu instalacji włącz program wejdź do ustawień (Interface) i z listy Language file wybierz język polski smile.gif .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Darey
post 06.02.2007 - 17:38
Post #3





Grupa: Members
Postów: 2
Dołączył: 06.02.2007
Użytkownik nr: 949



CYTAT(Skuzik @ 06.02.2007 - 17:05) *
Tutaj ściągniesz spolszczenie do niego - następnie zainstaluj je (będizesz musiał podać miejsce, gdzie zainstalowany jest program Ad Aware. Po zakończeniu instalacji włącz program wejdź do ustawień (Interface) i z listy Language file wybierz język polski smile.gif .

Robie chyba coś nie tak bo ten sposób nie działa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Skuzik
post 06.02.2007 - 18:52
Post #4





Grupa: Root Admin
Postów: 1,123
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 1



Działa na 100% - sam sprawdzałem smile.gif .
A wyłączyłeś i włączyłeś ponownie program, bo bez tego nie widać zmian wink.gif .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
irenekaba
post 13.01.2008 - 19:51
Post #5





Grupa: Members
Postów: 7
Dołączył: 13.01.2008
Użytkownik nr: 3,457



CYTAT(Skuzik @ 06.02.2007 - 17:05) *
Tutaj ściągniesz spolszczenie do niego - następnie zainstaluj je (będizesz musiał podać miejsce, gdzie zainstalowany jest program Ad Aware. Po zakończeniu instalacji włącz program wejdź do ustawień (Interface) i z listy Language file wybierz język polski smile.gif .



serdecznie dziekuje za pomoc, juz mam po polsku ten program, ale mam jeszcze inny problem z adaware nie chce mi sie zaktualizowac cigle mi mowi ze jest aktualizacja i jak zalacze to mowi ze brak aktualizacji sad.gif sad.gif

Moze mi ktos pomoze co mam zrobic.
z gory dziekuje

Pozdrawiam Irena
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strupii
post 13.01.2008 - 23:36
Post #6





Grupa: Moderatorzy
Postów: 10,110
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 3



wina leży pewnie po ich stronie, poczekaj kilka dni a na pewno wszystko będzie ok


pozdr.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Skuzik
post 14.01.2008 - 11:36
Post #7





Grupa: Root Admin
Postów: 1,123
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 1



CYTAT(irenekaba @ 13.01.2008 - 20:51) *
adaware nie chce mi sie zaktualizowac cigle mi mowi ze jest aktualizacja i jak zalacze to mowi ze brak aktualizacji sad.gif sad.gif

U mnie bez problemów - po prostu przy włączeniu wyskakuje wiadomość, że jest dostępna aktualizacja, wybieramy, że chcemy zainstalować, następnie wciskamy "connect", potwierdzamy chęć ściągnięcia i zainstalowania aktualizacji, czekamy aż przycisk "cancel" zmieni się na "finish" i klikamy go smile.gif .

Nazewnictwo może być oczywiście inne jeśli masz polską wersję.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
irenekaba
post 14.01.2008 - 12:20
Post #8





Grupa: Members
Postów: 7
Dołączył: 13.01.2008
Użytkownik nr: 3,457



CYTAT(Skuzik @ 14.01.2008 - 12:36) *
U mnie bez problemów - po prostu przy włączeniu wyskakuje wiadomość, że jest dostępna aktualizacja, wybieramy, że chcemy zainstalować, następnie wciskamy "connect", potwierdzamy chęć ściągnięcia i zainstalowania aktualizacji, czekamy aż przycisk "cancel" zmieni się na "finish" i klikamy go smile.gif .

Nazewnictwo może być oczywiście inne jeśli masz polską wersję.



wlasnie ja tez tak robie i nie chce robic aktualizacji sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strupii
post 14.01.2008 - 15:23
Post #9





Grupa: Moderatorzy
Postów: 10,110
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 3



poczekaj jakiś czas i będzie ok


pozdr.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
irenekaba
post 14.01.2008 - 17:58
Post #10





Grupa: Members
Postów: 7
Dołączył: 13.01.2008
Użytkownik nr: 3,457



a jaki masz port bo ja mam to

http://i114.photobucket.com/albums/n268/ir...aba/adaware.jpg
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Skuzik
post 16.01.2008 - 22:14
Post #11





Grupa: Root Admin
Postów: 1,123
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 1



U mnie się pojawił ten sam problem - wygląda na to, że po prostu trzeba poczekać aż naprawią ten błąd wink.gif - nie ma się czym martwić.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
irenekaba
post 17.01.2008 - 07:35
Post #12





Grupa: Members
Postów: 7
Dołączył: 13.01.2008
Użytkownik nr: 3,457



CYTAT(Skuzik @ 16.01.2008 - 23:14) *
U mnie się pojawił ten sam problem - wygląda na to, że po prostu trzeba poczekać aż naprawią ten błąd wink.gif - nie ma się czym martwić.



no to spadl mi kamien z serca, bo myslalam ze to tylko u mnie, wiec bede spokojnie czekac.
Dziekuje
Pozdrawiam Irena

Ten post został edytowany przez irenekaba: 17.01.2008 - 07:36
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strupii
post 17.01.2008 - 10:44
Post #13





Grupa: Moderatorzy
Postów: 10,110
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 3



Też mam ten sam problem, trzeba poczekać smile.gif


pozdr.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
irenekaba
post 27.01.2008 - 18:44
Post #14





Grupa: Members
Postów: 7
Dołączył: 13.01.2008
Użytkownik nr: 3,457



a teraz mi pisze ze blad pobierania aktualizacji

http://i114.photobucket.com/albums/n268/ir...a/adaware-1.jpg
czekam na jakas rade

Ten post został edytowany przez irenekaba: 27.01.2008 - 18:45
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Skuzik
post 27.01.2008 - 18:54
Post #15





Grupa: Root Admin
Postów: 1,123
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 1



Niestety wszyscy mają ten sam problem, dlatego nic nie możemy poradzić - ale jakoś chyba przeżyjemy bez tych aktualizacji wink.gif .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
irenekaba
post 28.01.2008 - 06:48
Post #16





Grupa: Members
Postów: 7
Dołączył: 13.01.2008
Użytkownik nr: 3,457



dziekuje, bo juz sie balam ze tylko ja ma ten problem
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Skuzik
post 29.01.2008 - 21:34
Post #17





Grupa: Root Admin
Postów: 1,123
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 1



Nie ma się czym martwić, że przez jakiś czas nie ma aktualizacji - po prostu później ściągnie się większą "paczkę" i będzie OK - raczej nic nowego nie złapiemy przez czas, kiedy mają problemy z aktualizacjami wink.gif .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
irenekaba
post 11.03.2008 - 13:08
Post #18





Grupa: Members
Postów: 7
Dołączył: 13.01.2008
Użytkownik nr: 3,457



mamy juz marzec a adaware w dalszym ciagu nie dziala tzn nie ma aktualizacji i pisze mi ze jest blad.
zainstalowalam nowy adaware ale nie wiem jak go uzywac, bo nie mam spolszczenia, moze mi ktos pomoze,
pozdrawiam
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strupii
post 11.03.2008 - 13:34
Post #19





Grupa: Moderatorzy
Postów: 10,110
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 3



nie ma w opcjach zmiany na język polski ?


pozdr.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

 

Programy na Mac OS X:

> Pliki cookies

Strona korzysta z plików cookies. Więcej o tym dowiesz się w polityce prywatności.





> Polecamy

- Programy na Mac'a
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 18.04.2014 - 14:21

Inten.pl

Lista programów: [ A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | & ]