|
Mam pytanie co do BearShare (rozumiem fakt wielu bliźniaczych tematów o bearshare, więc przepraszam za założenie tegoż, ale mój problem dotyczy po części innej kwestii): zacznę od tego, że nie chodzą mi żadne programy P2P działające w sieci Gnutella, eDonkey2000 i Ares(?) (nagle nie łączą się z siecią) (eMule, Kazaa, Bearshare, Ares itd. itd.), ostatnio przestał działać mi także uTorrent, żadnym programem nie mogę się połączyć (z dnia na dzień przestały chodzić), na jednym forum ktoś doradził mi, żebym zainstalowała najnowszego BearShara 6.1, tak więc zrobiłam i o dziwo wszystko chodzi jak w zegarku poza jednym małym niedociągnięciem, bowiem owy BearShare nie wyszukuje mi filmów większych niż te, które trwają 15 minut (tylko te krótkie, do 15 minut). Nie wiem, czy można to zmienić gdzieś w opcjach, szukałam o tym cokolwiek i nie znalazłam nic, więc proszę o pomoc. Może ktoś znajdzie też przyczynę nie działania innych programów bądź poleci mi jakiś inny, nie sprawiający problemu (wykluczam C++), pomocy!
Ps. Jakby co, jestem po formacie.
--------------------
one day I'll fly away
|