IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Gadu gadu sie stale wyłącza i wiesza!
bestia666azazyl
post 31.01.2007 - 00:22
Post #1

Grupa: Members
Użytkownik nr: 878

tak na wstepie to mam firefoxa.. to zeby sie ktos nie doszukiwał w tym problemów.. GG sie stale wieszało zacinało przy próbie wysyłania... oraz wyświetlania wiadomości które ktoś napisał jak było zamkniete.. ściagłem nową wersje gg76 i reinstalnałem.. i nadal dzieje sie tro samo.. wiesza sie wszystko! a niedawno jeszcze miałem tą samą wersje i było wszytsko ok... co jest grane :|system juz sie hyli ku reinstalce.. ale jest jeszcze jedna dziwna rzecz... siostra pisze na swoim profilu i sie tak nie wiesza... :| a mi sie wiesza za każym wyłaczeniem.. opróżniłem arhiwum mysląc ze zbyt rozległe jest i przez to.. atu dupa nic nie dalo :/ pomocy! /i nie polecać mi innych komunikatorów prosze... biggrin.gif/
Go to the top of the page

+Quote Post
strupii
post 31.01.2007 - 09:36
Post #2

Grupa: Moderatorzy
Użytkownik nr: 3

Jak piszesz, że system sie nadaje do zainstalowania smile.gif
To już wiadomo, że dzieje się to z powodu syfu na kompie wink.gif
Nie pozostaje Ci nic innego jak zrobić formata i instalować wszystko od nowa, zapewniam że takich problemów nie będzie smile.gif

pozdr.

--------------------

+Quote Post
Skuzik
post 31.01.2007 - 13:04
Post #3

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 1

Po co od razu instalacja Windows-a ? tongue.gif
Jeśli siostry profil działa bez problemu to wiadomo co robić...

Przede wszystkim wejdź do swojego profilu, i wyślij kontakty do serwera. Następnie usuń swój profil (np. poprzez wejście do "Moich dokumentów", gdzie w folderze Gadu-Gadu są wszystkie profile) i załóż go na nowo, po czym ściągnij kontakty z serwera i już powinno być OK.

+Quote Post
strupii
post 31.01.2007 - 14:44
Post #4

Grupa: Moderatorzy
Użytkownik nr: 3

Jeśli chłopak pisze, że się nadaje do instalacji, to może warto to zrobić smile.gif , to napewno nie zaszkodzi smile.gif
Ale to jego wybór wink.gif

pozdr.

--------------------

+Quote Post
bestia666azazyl
post 01.02.2007 - 01:04
Post #5

Użytkownik nr: 878

CYTAT(strupii @ 31.01.2007 - 15:44) *
Jeśli chłopak pisze, że się nadaje do instalacji, to może warto to zrobić smile.gif , to napewno nie zaszkodzi smile.gif
Ale to jego wybór wink.gif
pozdr.

siue obyło bez reinstala biggrin.gif... Konnekta instalnąłem.. i wszytskod działa... i nadal mam ten sam nr gg biggrin.gif i skopiowałem liste gg do konnekta... stabilny i fajny.. kumpel mi go polecił i jest dobrey! PS łądnie ktoś zauwazył... to nie wina systemu skoro u siostry sie nic nie wiesza wink.gif.. a u mnie sie wiesząło... no nic.... wyszlem z tego obronna reka... ale itak dzieki za odzew hehe ! ;]

+Quote Post
Skuzik
post 01.02.2007 - 08:45
Post #6

Również korzystam z konnekta, dlatego także polecam - świetny komunikator smile.gif .

+Quote Post
zdan
post 23.11.2007 - 20:55
Post #7

Użytkownik nr: 2,990

W moim przypadku okazało się, że winny jest plik archiwum (archives.dat), który miał ok. 40 MB. Po jego skasowaniu z katalogu profilu problem zniknął.

Zgadzam się, że gg jest do bani, ale nie znalazłem jeszcze odpowiadającego mi zamiennika. Może ten konnekt?

+Quote Post
Skuzik
post 23.11.2007 - 21:25
Post #8

CYTAT(zdan)
W moim przypadku okazało się, że winny jest plik archiwum (archives.dat), który miał ok. 40 MB.

Też miałem problemy w Gadu-Gadu z archiwum, gdy osiągało już większe rozmiary. Jedyny sposób, to było właśnie jego wyczyszczenie. Teraz jak jestem na Konnekcie, to nie ma z tym już problemów wink.gif - jestem już na nim prawie 2 lata (dokładnie 2 będą za 4 dni wink.gif ) i wszystko ładnie śmiga, pomimo, że rozmowy też już swoje ważą wink.gif

CYTAT(zdan)
Może ten konnekt?

No jeśli nie spróbujesz, to się nie dowiesz wink.gif - poczytaj o nim trochę, sprawdź jakie można do niego dodać wtyczki itp. smile.gif . Ja ostatecznie przeszedłem na nie niego dopiero za trzecim podejściem wink.gif .

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Programy na Mac OS X:

> Polecamy

- Programy na Mac'a
- Prezenty
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 22.05.2012 - 09:09

Inten.pl

Lista programów: [ A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | & ]