IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Komunikator Tlen Pomocy, niedziała Tlen
macgyver
post 27.12.2006 - 15:25
Post #1

Grupa: Members
Użytkownik nr: 584

Włączyłem i uruchomiłem tlen to mi GG działa ale nie moge tlena uruchomić jest na niedostępnym a niemoge przełączyć na Dostępny bo pisze że -Wystąpił błąd przy autoryzacji- pisze że mam poprawić Hasło.Wpisuje dobrze Hasło i dalej to samo w tlen Jawa też niemoge wejśc bo mi wypisuje Błąd w trakcie logowania a Hasło mam poprawne na poczte zeby ją odczytać terz nie moge wejść bo musze się logować w nic nie moge wejść tlena mam 6.00.1.8.Pomocy bo niewiem co jest a już miałem kiedyś to samo że w tlena niemogłem wejść i straciłem wszystkie dane bo zmuszony byłem zainstalować nowy tlen i nowe hasło założyć a niechce teraz tego robić.

Napiście co ja mam z tym zrobić cray.gif i czyja to jest wina że mi tak się nieraz robi.
Pozdrawiam.Macgyver
rtfm.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Barthezz
post 27.12.2006 - 15:45
Post #2

!zbanowany

Użytkownik nr: 7

Zmien wersje tlena, wybierajac troche starsza, stabilna wersje a i troche zawile napisales, w koncu mozesz sie logowac na poczte czy nie?

--------------------

+Quote Post
Skuzik
post 27.12.2006 - 15:50
Post #3

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 1

Hmm, jeśli nie możesz wejść ani na pocztę, ani na komunikator to może rzeczywiście jakiś problem z hasłem ?

Sprawdź czy login wpisujesz w 100% dobrze, czy nie masz czasem caps locka włączone.

Ja bez problemów mogę się na konto pocztowe zalogować, ale poczekaj jeszcze do wieczora, może mają jakieś problemy rolleyes.gif

+Quote Post
macgyver
post 27.12.2006 - 16:23
Post #4

CYTAT(Skuzik @ 27.12.2006 - 18:50) *
Hmm, jeśli nie możesz wejść ani na pocztę, ani na komunikator to może rzeczywiście jakiś problem z hasłem ?

Sprawdź czy login wpisujesz w 100% dobrze, czy nie masz czasem caps locka włączone.

Ja bez problemów mogę się na konto pocztowe zalogować, ale poczekaj jeszcze do wieczora, może mają jakieś problemy rolleyes.gif

Nie moge nanic wejść nie łączy mnie z serwerem Tlena ja podejrzewam że mnie serwer tlena nie moze odnaleść ale niewiem czemu moze mnie skasowali z serwera niewiem jak to sprawdzić a Caps lock on zmienia duże małe litery. to co ma wspulnego do wejścia na poczte czy wejście na forum tlena czy zmianę na dostępny.A login mam pewne bo nieraz wpisywałem i było dobrze zawsze tylko przez święta coś się stało i niechce wejść.

+Quote Post
strupii
post 27.12.2006 - 17:00
Post #5

Grupa: Moderatorzy
Użytkownik nr: 3

Niestety póki co pozostało tobie czekać sad.gif
Jeśli za jakieś 2 dni będzie źle, zainstaluj od nowa Tlena i wtedy próbuj smile.gif
Jeśli to nie pomoże pozostaje pisać tobie do administratorów, powinni pomóc smile.gif
A jeśli oni nie pomogą, to pozostaje od nowa się zarejestrować sad.gif

pozdrawiam

--------------------

+Quote Post
Skuzik
post 27.12.2006 - 17:06
Post #6

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 1

CYTAT(macgyver @ 27.12.2006 - 18:23) *
a Caps lock on zmienia duże małe litery. to co ma wspulnego do wejścia na poczte czy wejście na forum tlena

To, że wielkość liter w haśle ma znaczenie i jeśli przypadkowo wpisujesz hasło z włączonym caps lock to może nie udać ci się zalogować.
Wiem, że to oczywiste, ale nawet nie wiesz jak często zdarza się to użytkownikom, więc lepiej sprawdzić wink.gif

//Acha, przeniosłem temat do Programów Internetowych smile.gif

+Quote Post
macgyver
post 27.12.2006 - 17:43
Post #7

CYTAT(Skuzik @ 27.12.2006 - 20:06) *
To, że wielkość liter w haśle ma znaczenie i jeśli przypadkowo wpisujesz hasło z włączonym caps lock to może nie udać ci się zalogować.
Wiem, że to oczywiste, ale nawet nie wiesz jak często zdarza się to użytkownikom, więc lepiej sprawdzić wink.gif
//Acha, przeniosłem temat do Programów Internetowych smile.gif

Sprawdziłem capsLock i nic z tego chyba coś z serwerem mają na tlenie że nie moge się połączyć

+Quote Post
strupii
post 27.12.2006 - 18:16
Post #8

Czekaj, znaczy się postępuj jak napisałem wink.gif

pozdrawiam

--------------------

+Quote Post
macgyver
post 27.12.2006 - 19:25
Post #9

CYTAT(strupii @ 27.12.2006 - 20:00) *
Niestety póki co pozostało tobie czekać sad.gif
Jeśli za jakieś 2 dni będzie źle, zainstaluj od nowa Tlena i wtedy próbuj smile.gif
Jeśli to nie pomoże pozostaje pisać tobie do administratorów, powinni pomóc smile.gif
A jeśli oni nie pomogą, to pozostaje od nowa się zarejestrować sad.gif
pozdrawiam

Do Administratorów niema co pisać na bo to i tak nic nie da dzwoniłem do nich na komórke numer 022 3988999 do pana Jarek Nowicki o2.pl z o.o. ul. Jutrzenki 177 .. 02-231 Warszawa
ale mają zastrzeżony telefon i ja się na niego niedodzwonie.Na Forum cały czas pisze Tlenie ale nikt nic tam terz niewie
poczekam jak mi radzicie jak nic nie pomorze to z tego tlena rezygnuje bo to za duzo razy się tak zdarza a wiem napewno że z mojej strony jest wszystko ok bo Hasło i Login mam zapisane i pamiętam je dobrzemacgyver

+Quote Post
strupii
post 27.12.2006 - 20:06
Post #10

Innego wyjścia nie masz wink.gif
Ale możesz próbować do nich pisać, a może się uda smile.gif

pozdrawiam

--------------------

+Quote Post
macgyver58
post 28.12.2006 - 00:33
Post #11

Użytkownik nr: 592

CYTAT(strupii @ 27.12.2006 - 23:06) *
Innego wyjścia nie masz wink.gif
Ale możesz próbować do nich pisać, a może się uda smile.gif
pozdrawiam

Dziękuje za wszystko Już zaczoł tlen poczta i wszystko ruszyło wina była napewno serwera tlena mnie się tak wydaje.
musiałem jeszcze raz się rejestrować na te forum bo za 1 razem klucza weryfikującego i NR idefikacyjny pobrać ale za 2 razem pobrało.
dziękuje za wszelką pomoc i porade.
Pozdrawiam.Macgyver

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Programy na Mac OS X:

> Polecamy

- Programy na Mac'a
- Prezenty
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 23.05.2012 - 03:31

Inten.pl

Lista programów: [ A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | & ]