Witam wszystkich bardzo serdecznie! Z góry przepraszam jeżeli dubluje jakiś temat ale nie znalazłem nic co by naprawiło mój problem...
Ogółem to jest człowiekiem pracy i mam bardzo mało czasu na zajmowanie się downloadem z neta

ale czasami chcę coś pobrać a wtedy zaczynają się schody!
Otóż posiadam Neostradę 2MB z livebox em!
Bardzo bym prosił o konkretną i szczegółowa konfiguracje... Przyznam się że z torrentami nie miałem wiele wspólnego....Dodam jeszcze że korzystam z programu Bit torrent (ale na Wasze polecenie mogę jak najbardziej zminić ten program na inny preferowany przez Was) ponieważ to on właśnie wykazał sie najszybszym transferem! Kilka razy zdarzyło mi się że wysokość pobierania wyniosła 230kbs czyli cudo ale to na maxa 3razy! Reszta wlecze się strasznie do 0,1-40 kbs! I tu nie miało nic do rzeczy ilość peerów i seedów... Bo próbowałem pobierać popularne jak i prawie martwe torrenty! Nie raz pojawia się żółty znak ostrzegawczy z wykrzyknikiem informuje o problemie z konfiguracja później znów czerwony luz niby idealny zielony... Ale to też nie miało znaczenia na transfer... Pamiętam że jak coś ściągałem z prędkością ponad 200kbs świeciło sie na żółto....
Pomóżcie mi z tym bo przy tej prędkości ściganie filmu w divx ściga się 3dni a to chyba trochę za dużo...
Z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam wszystkich Tomek!