IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Kozacy- strona o grze
Barthezz
post 10.10.2006 - 21:03
Post #1

!zbanowany

Grupa: Members
Użytkownik nr: 7

Niema tematu o grach więc piszę tutaj.
Jestem w trakcie tworzenia strony o grze kozacy i poszukuję wszystkiego co z grą związane: loga, tapety, screeny, artykuły itp. itd.
Wszyscy którzy znają i lubią tą grę proszeni są o pomoc.
Dodam że na stronie będzie można pogadać na forum i umówić się na bitwy przez hamachi.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
strupii
post 11.10.2006 - 14:00
Post #2

Grupa: Moderatorzy
Użytkownik nr: 3

Na tej stronie jest troche screenów smile.gif

Pozdrawiam

--------------------

+Quote Post
gracz
post 05.05.2007 - 21:37
Post #3

Użytkownik nr: 1,557

Kozacy to nie zwykła gra, stara lecz "jara". Stratedzy ją kochaja i uwielbiają, lecz dla nie których jest powodem nieszczęść, częstych kłótni rodzinnych, rozstań z partnerami, stopnie w szkole są fatalne, lecz dla strategów to nie ważne. Dzieje się to z powodu nałogu....Jest on wielki i potężny, z którym nikt nie jest w stanie sobie poradzić. Mowa o strategach, nie o dzieciakach gier komputerowych, bowiem oni nie wiedzą co ta gra ma w sobie i zazwyczaj po paru tygodniach odchodzą. Są ludzie którzy grają dzień wdzień, jeśli tylko maja dostęp do komputera. Jest to ich hobby i nałóg. Hobby to zrozumiała rzecz, nałóg nie. NIe powiem na czym to polega bo i tak wiekszość z was nie zrozumie. W multiplaer jest zawsze ktoś, nie ważne kto i jak gra, ale zawsze ktoś jest, nie zależnie od godziny. Panuje tam zawsze bałagan, ktoś zapisze czat, ktoś nie dopuści do startu gry. Są to osoby które nie pojeły na czym ta gra polega. Są stratedzy, którzy zapisali sie w historie tej gry BAKO BOSKI LORD. Tych graczy możecie spotakać niemal codziennie. Są różnej kategori wiekowiej ale to nie ważne, każdy jest sobie równy. Są to polscy experci którzy nie umieją pozbyć sie tego nałogu o którym mowa. Oni grali 2 lata temu, rok temu, pół roku i grają do dziś. Jestem pewny ze gdy założa rodziny dalej będa kozakami nie zależnie od sytuacji na jakie się natkną. Ale oni wiedzą, że to nic dobrego. Przez ten nałóg dużo traca, a tracą tysiące godzin. Bardzo polecam tą nietypową strategie lecz uważaj byś nie wpadł w ten nałóg.

+Quote Post
strupii
post 05.05.2007 - 21:41
Post #4

Grupa: Moderatorzy
Użytkownik nr: 3

Dla mnie nałogiem było kiedyś Diablo 2, ale grałem tylko offline smile.gif

pozdr.

--------------------

+Quote Post
Barthezz
post 06.05.2007 - 22:26
Post #5

!zbanowany

Użytkownik nr: 7

Kiedyś kozacy wciągnęli mnie na maxa. Uwielbiałem tą grę i grałem w nią dużo. Ciągle uważam ją za najlepszą strategię ale nie wszyscy to rozumieją. Kiedyś owszem, gra ta była dla mnie nałogiem. Jak siedziałem przed kompem to mama się cieszyła jeżeli nawet grałem w coś innego bo tak jak zaglądała do mnie stale widziała na ekranie kozaków. Dzięki setkom godzin treningu byłem w tą grę dobry lecz forma już spadła, w ogóle to miałem długą przerwę w grze. Teraz w kozaków grywam sporadycznie bo nie gram w praktycznie nic. Kozacy to jedna z dwóch gier jakie posiadam zainstalowane na kompie ( pomijając to że mam zainstalowane 3 części tej gry ). Wszystkim szczerze polecam tą grę i zawsze chętnie zagram z kimś lub też wprowadzę w jej tajniki.

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Programy na Mac OS X:

> Polecamy

- Programy na Mac'a
- Prezenty
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 23.05.2012 - 03:47

Inten.pl

Lista programów: [ A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | & ]