CYTAT(zelkaa)
Jak myślicie poradzę sobie sama, niedoświadczona w tych sprawach?
To bardzo proste - każdy sobie poradzi - nawet Ty

.
CYTAT(zelkaa)
Co trzeba dokładnie robić po zainstalowaniu tego Windowsa? (chodzi mi jak instalować te dyski twarde itp.)
Po zainstalowaniu Windowsa trzeba zainstalować jeszcze sterowniki. Nie od dysków twardych, ale od płyty głównej, karty graficznej, karty dźwiękowej, karty sieciowej, ew. myszki - wszystko zależy jaki masz sprzęt.
Więc tak - zakładam, ze masz potrzebne sterowniki na płytkach - po instalacji wchodzisz do menadżera urządzeń (mój komputer > właściwości > sprzęt > menadżer urządzeń). Wybierasz sterowniki, przy których są żółte wykrzykniki - jeśli jest to wykrzyknik przy płycie głównej, to wrzucasz płytkę ze sterownikami do płyty głównej, następnie w menadżerze klikasz na to urządzenie prawym przyciskiem myszy, wybierasz
aktualizuj sterownik, po czym jako miejsce docelowe wskazujesz napęd CD/DVD. I tak ze wszystkim.
Nie wiem jaki masz sprzęt, ale może się zdarzyć, że sterowniki od karty dźwiękowej, sieciowej, graficznej będą na tej samej płycie co sterowniki od płyty głównej.
No i po instalacji sterowników wszelkie ponowne instalowanie oprogramowania (firewall, programy użytkowe itp.), ale to już najlepiej wiesz

.