IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )


 
Reply to this topicStart new topic
> Nie mam głosu na youtube
kozi022
post 22.12.2008 - 19:12
Post #1





Grupa: Members
Postów: 514
Dołączył: 06.12.2008
Użytkownik nr: 6,191



nie wiem co sie stalo ale nie mam glosu w youtube, spryciarze.pl itp
a na kompie dzwiek jest
czego to moze byc powod?? i co mam zrobic w takim przypadku??

Ten post został edytowany przez kozi022: 23.12.2008 - 09:35
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strupii
post 23.12.2008 - 15:16
Post #2





Grupa: Moderatorzy
Postów: 10,116
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 3



z jakiej przegladarki internetowej korzystasz ?


pozdr.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kozi022
post 23.12.2008 - 16:05
Post #3





Grupa: Members
Postów: 514
Dołączył: 06.12.2008
Użytkownik nr: 6,191



firefox
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_gerwazy87_*
post 23.12.2008 - 16:18
Post #4





Guests






ściagnij i zaintaluj najnowszego adobe flash playera
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kozi022
post 23.12.2008 - 18:06
Post #5





Grupa: Members
Postów: 514
Dołączył: 06.12.2008
Użytkownik nr: 6,191



sciagnalem i zainstalowalem i glosu dalej nie ma
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strupii
post 23.12.2008 - 18:06
Post #6





Grupa: Moderatorzy
Postów: 10,116
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 3



Adobe Flash Player smile.gif


pozdr.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strupii
post 23.12.2008 - 18:11
Post #7





Grupa: Moderatorzy
Postów: 10,116
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 3



Ten Firefox to najnowsza wersja ?


pozdr.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kozi022
post 24.12.2008 - 10:14
Post #8





Grupa: Members
Postów: 514
Dołączył: 06.12.2008
Użytkownik nr: 6,191



tak, 3.0.5

Ten post został edytowany przez kozi022: 24.12.2008 - 10:19
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strupii
post 24.12.2008 - 11:08
Post #9





Grupa: Moderatorzy
Postów: 10,116
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 3



Wklej to:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32]
"midimapper"="midimap.dll"
"wavemapper"="msacm32.drv"
"aux"="wdmaud.drv"
"wdmaud.drv"="wdmaud.drv"
"wave"="wdmaud.drv"
"mixer"="wdmaud.drv"
"midi"="wdmaud.drv"




do systemowego notatnika, zapisz to jako fix.reg - zwróć uwagę na rozszerzenie .reg smile.gif
potem kliknij na zapisany plik dwa razy smile.gif
miejmy nadzieje, że już będzie ok smile.gif


pozdr.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kozi022
post 24.12.2008 - 12:00
Post #10





Grupa: Members
Postów: 514
Dołączył: 06.12.2008
Użytkownik nr: 6,191



gdzie jest ten systemowy notatnik?

Ten post został edytowany przez kozi022: 24.12.2008 - 12:02
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strupii
post 24.12.2008 - 12:43
Post #11





Grupa: Moderatorzy
Postów: 10,116
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 3



klikasz prawym przyciskiem myszki - nowy - dokument tekstowy


pozdr.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kozi022
post 24.12.2008 - 13:10
Post #12





Grupa: Members
Postów: 514
Dołączył: 06.12.2008
Użytkownik nr: 6,191



ale gdzie ten plik mam skopiowac??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strupii
post 24.12.2008 - 13:47
Post #13





Grupa: Moderatorzy
Postów: 10,116
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 3



Ten tekst:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32]
"midimapper"="midimap.dll"
"wavemapper"="msacm32.drv"
"aux"="wdmaud.drv"
"wdmaud.drv"="wdmaud.drv"
"wave"="wdmaud.drv"
"mixer"="wdmaud.drv"
"midi"="wdmaud.drv"



wklejasz do notatnika, następnie plik - zapisz jako, nazwa fix.reg - zwróć uwagę na rozszerzenie .reg smile.gif
potem zamykasz notatnik i klikasz dwa razy na niego


pozdr.





--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kozi022
post 24.12.2008 - 14:19
Post #14





Grupa: Members
Postów: 514
Dołączył: 06.12.2008
Użytkownik nr: 6,191



zrobilem tak jak mowiles powstal plik txt z wklejonym tekstem i mam go na pulpicie, ale pozniej czeba gdzies go wleic??

Ten post został edytowany przez kozi022: 24.12.2008 - 14:20
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strupii
post 24.12.2008 - 15:08
Post #15





Grupa: Moderatorzy
Postów: 10,116
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 3



potrafisz czytac ?

wklejasz do notatnika, następnie plik - zapisz jako, nazwa fix.reg - zwróć uwagę na rozszerzenie .reg !!!!!!
potem zamykasz notatnik i klikasz dwa razy na niego


ma być rozszerzenie pliku .reg


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_gerwazy87_*
post 24.12.2008 - 17:58
Post #16





Guests






jesli nie iwesz jak zmienic rozszeżenie to otwórz dowolny folder i w oknie tym w menu widok wybierz opcje folderów i odznacz z listy opcje pokaż rzszeżenia znanych plików a nasępnie ten notatnik podpisz jakąś nazwą pliku tylko ze po kropce wpisz reg zamiast txt i jak to zrobisz zmieni sie ikona tego pliku i wtedy klikniesz dwa razy na niego i wyskoczy jakiś tam komunikat to dasz na tak i potem chyba uruchomisz komputer ponownie i powinno działać
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kozi022
post 25.12.2008 - 13:12
Post #17





Grupa: Members
Postów: 514
Dołączył: 06.12.2008
Użytkownik nr: 6,191



w wolderze nie ma takiego czegos jak opcje folderow klikam widok i niec nie ma
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strupii
post 25.12.2008 - 13:51
Post #18





Grupa: Moderatorzy
Postów: 10,116
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 3



zrób to tak jak ja napisałem smile.gif

wklejasz tekst do notatnika - potem bierzesz plik - zapisz jako



nazwa pliku fix , a tam gdzie na zdjęciu jest strzałka z numerem 3 dajesz rozszerzenie .reg smile.gif


pozdr.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kozi022
post 25.12.2008 - 15:23
Post #19





Grupa: Members
Postów: 514
Dołączył: 06.12.2008
Użytkownik nr: 6,191



ok działa, wielkie dzięki za pomoc

Ten post został edytowany przez kozi022: 25.12.2008 - 15:26
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strupii
post 25.12.2008 - 17:08
Post #20





Grupa: Moderatorzy
Postów: 10,116
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 3



ciężko było, ale najważniejsze, że działa smile.gif


pozdr.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kozi022
post 25.12.2008 - 19:51
Post #21





Grupa: Members
Postów: 514
Dołączył: 06.12.2008
Użytkownik nr: 6,191



a ten plik moge joz usunac??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strupii
post 26.12.2008 - 09:20
Post #22





Grupa: Moderatorzy
Postów: 10,116
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 3



tak, usuń go smile.gif


pozdr.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
palina
post 01.01.2011 - 11:44
Post #23





Grupa: Members
Postów: 1
Dołączył: 01.01.2011
Użytkownik nr: 8,900



Witam smile.gif
Tez mam ten sam problem co "kozi022" a własciwie miał w 2008
smile.gif

mi również przestał działać głos na YT na wrzucie itd... a wszystko z komputera z dysku mi odtwarza tzn, muzyka, filmy.....

na poczataku nie słyszałam nic kompletnie nic, ale zrobiłam tak samo jak polecił "strrupi" z tym rozszerzeniem .reg i głos słychać ale tak bardzo mege mega stłumiony :(więc w sume tak jak by go nie było sad.gif.. bardzo proszę o pomoc

wiem że to było dość dawno bo 2008 rok załozenie tego linku i może to całe roszczerzenie .reg jest juz nie aktualne , nie znanam sie za bardzo na tych sprawach. prosze o pomoc
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strupii
post 01.01.2011 - 13:44
Post #24





Grupa: Moderatorzy
Postów: 10,116
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 3



a w ustawieniach głosu wszystkie suwaki poprzestawiane do góry ?


pozdr.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
toja
post 27.02.2013 - 15:58
Post #25





Grupa: Members
Postów: 4
Dołączył: 27.02.2013
Użytkownik nr: 18,902



strupii - pomocy!!! Jak "dwóch" wyżej nie mam głosu na youtube chociaż mam go na komputerze (czoraj był też na youtube). Korzystam z przeglądarki Internet Explorer (wersja: 8.0.6001.18702). Mam Adobe Flesh Player w wersji 11.6.602.171 (to chyba najnowsza).
Przed miesiącem "zaorałem" dysk i mam świeżo postawiony system (Windows XP Home Edition, wersja 2002, z dodatkiem Service Pack 3).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strupii
post 27.02.2013 - 22:00
Post #26





Grupa: Moderatorzy
Postów: 10,116
Dołączył: 03.09.2006
Skąd: Wejherowo
Użytkownik nr: 3



Przeczytaj proszę ten temat:

http://www.forum.eprogramy.net/Nie-mam-glo...tube-t2246.html


pozdr.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
uno1976
post 15.01.2014 - 15:38
Post #27





Grupa: Members
Postów: 21
Dołączył: 15.01.2014
Użytkownik nr: 19,129



CYTAT(kozi022 @ 22.12.2008 - 19:12) *
nie wiem co sie stalo ale nie mam glosu w youtube, spryciarze.pl itp
a na kompie dzwiek jest
czego to moze byc powod?? i co mam zrobic w takim przypadku??

prosze bardzo http://www.eprogramy.net/eprogramy - poradnik
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

 

Programy na Mac OS X:

> Pliki cookies

Strona korzysta z plików cookies. Więcej o tym dowiesz się w polityce prywatności.





> Polecamy

- Programy na Mac'a
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 01.09.2014 - 11:15

Inten.pl

Lista programów: [ A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | & ]