Witam,
Mam taki problem.
Miałem Acrobat 8.0 PL. Ściągnąłem formularz ze strony
http://oami.europa.eu/pdf/forms/application_ctm_pl.pdfPo kliknięciu na pierwszą lepszą rubrykę pojawia się komunikat o tym, że wypełnionego formularza nie można zapisywać, tylko wydrukować i OK.
Ale jak kliknąłem na drugiej stronie formularza, na samym dole "wniesienie opłat", okienko "opłata podstawowa" to pojawił mi się dosyć duży komunikat, którego treści nie pamiętam. Z rozpędu kliknąłem chyba na "OK". No i teraz mam problem, ponieważ jak coś wpisuję do tego okienka, to taki sam wpis pojawia mi się nieco wyżej, w okienku "numer międzynarodowej rejestracji".
Jak ten "efekt" usunąć??
Ściągałem plik jeszcze raz, również z innego serwisu, zmieniałem jego nazwę, odinstalowałem Acrobata, próbowałem czyścić rejestr, usunąłem z dysku cały folder Adobe jaki został po instalacji, zainstalowałem ponownie wersję 9.0 PL i dalej pamięta to ustawienie... Grzebię w ustawieniach programu i nie umiem znaleźć, ręce mi już opadają...
Ściągnąłem taki sam formularz ale w języku angielskim i tam wszystko jest OK, nawet komunikat się nie pojawił. Co zrobić aby program nie łączył tych dwóch pól w polskim formularzu?
Z góry bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam,
Krzysiek