IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Problem z Nero - nie kończy sesji
Megi
post 06.01.2007 - 18:39
Post #1

Grupa: Members
Użytkownik nr: 667

Witam !!!

Mam taki dziwny problem z Nero. Nagrywa mi dane do 100 % a potem dostaje komunikat że nagranie się nie powiodło , a jedyny błąd w opisie zdarzeń to, to że nie może zakończyć sesji. Dziwne jest to że próbowałam te dane z płyty skopiować na dysk i ładnie poszło do końca. Problem w tym że nagrałam już 5 płyt i na każdej mi wystąpił ten sam błąd. Próbowałam wszystkiego co mi przyszło do głowy, czyli sprawdzałam czy posiadam wiruski, przeinstalowałam Nero i nagrywałam kilka razy myśląc że może się uda następnym razem. Dodam że zawsze nagrywam z prędkością - 8x i ostatnio nagrałam 20 płyt bez żadnego problemu.

Macie może jakieś pomysły dlaczego Nero mi teraz nie chce zakończyć sesji i jak mam z tym walczyć ?

Bardzo proszę o pomoc
Megi
Go to the top of the page

+Quote Post
strupii
post 06.01.2007 - 21:21
Post #2

Grupa: Moderatorzy
Użytkownik nr: 3

A może to wina płytek ?
Albo zbyt dużo próbujesz wrzucić danych na jedną płyte ?
Skąd pochodzi twój program nero ?

pozdrawiam

--------------------

+Quote Post
Megi
post 07.01.2007 - 16:55
Post #3

Grupa: Members
Użytkownik nr: 667

Myślisz że to wina płytek? Kupiłam ich dwadzieścia i jak wszystkie mi Nero nie nagra to nie wiem...tyle kasy, a ja nie mam funduszy na takie rzeczy:( A można takie płytki oddać - te jeszcze nie nagrane i poprosić o wymianę na inny typ?
W poniedziałek jeszcze spróbuje kupić jakąś inną płytke i zobaczymy czy nagra. A może zmienić program do nagrywania? Znacie coś lepszego niż Nero?
Co do ilości danych to nawet jest mniej niż 700 MB, więc nie w tym tkwi problem.
Pochodzenie Nero ?? Hm... Muszę się przyznać tą wersje czyli Nero7 mam od kolegi, ale mam ją dość długo i nie robił mi żadnych humorów do teraz.

Pozdrawiam i proszę o pomoc

+Quote Post
strupii
post 07.01.2007 - 19:06
Post #4

Grupa: Moderatorzy
Użytkownik nr: 3

Spróbuj kupić inną plytkę i spróbować, jeśli ta kupiona będzie działać, tamte oddaj smile.gif
Czy te problemy zaczęły się zdarzać, właśnie od tych "20 płytek" ?

pozdrawiam

--------------------

+Quote Post
Skuzik
post 07.01.2007 - 19:21
Post #5

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 1

strupii swego czasu także kupił trochę płytek "gorszej" jakości - wynik był taki jak u Ciebie, więc zobacz z jakimiś płytkami Verbatim, albo TDK.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Programy na Mac OS X:

> Polecamy

- Programy na Mac'a
- Prezenty
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 23.05.2012 - 22:47

Inten.pl

Lista programów: [ A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | & ]