IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Problem z P2P, Nie łączą
Moris85
post 10.12.2007 - 13:19
Post #1

Grupa: Members
Użytkownik nr: 3,120

Witam mam taki problem.... programy p2p przestaly się łączyć z netem(np. ares czy emule). Szukałem odpowiedzi wszędzie i nie mogę znaleźć. Mianowicie... pare dni temu kupilem nowego kompa z windowsem xp(tak jak w poprzednim) i zainstalowalem na nim ten sam program antywirusowy(avast) zainstalowalem p2p i nic.... nie łączy(cały czas w aresie napis łączenie) gdzie na poprzednim kompie nie ma tego problemu. Wyszukałem ze może firewall lub antywir.... wyłączyłem i nic, dalej nie dziala. Później znalazlem cos o problemach z dodatkiem SP2 do XP ale byly to tak chaotyczne informacje ze nic z nich nie wywnioslkowalem... na poprzednim kompie tez mialem XP(tylko pirata) i wszystko dzialalo a teraz wielkie nic... Błagam o pomoc. Neta ma z UPC i P2P dziala na poprzednim kompie.
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_gerwazy87_*
post 10.12.2007 - 16:49
Post #2

Guests

hmmm po pierwsze powiem ci ze sp2 nie ma nic do tego co do aresa to moze musisz dłuzej poczekać bo ares za pierwszym razem naprawdedługo sie łączy a powiedz czy z upc masz modem czy łaczysz sie przez karte sieciową?

+Quote Post
Moris85
post 11.12.2007 - 08:57
Post #3

Grupa: Members
Użytkownik nr: 3,120

mam modem z upc. Wczoraj sprawdzalem na innym kompie(moim starym) to ares i inne p2p dzialaja bez zarzutów. Na tym kompie mam tak samo ustawionego firewalla i tego samego antywira.jedyna roznica jaką narazie dostrzegam to na starym jest win xp pro a na nowym win xp home. Naprawde nie wiem o co chodzi... Dwa komputery... to samo łącze, te same antywiry te same windowsy i firewalle ustawione tak samo a na jednym p2p dzialaja a na drugim nie....

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Programy na Mac OS X:

> Polecamy

- Programy na Mac'a
- Prezenty
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 23.05.2012 - 22:52

Inten.pl

Lista programów: [ A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | & ]