IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Problem z aktualizacja Windows Live Messenger
Wadzio
post 10.11.2009 - 16:33
Post #1

Grupa: Members
Użytkownik nr: 7,546

Korzystam od kilku lat z Windows Live Messenger, przez ktory komunikuje sie ze znajomymi z roznych krajow. Od jakiegos czasow WLM krzyczal, ze jest dostepna aktualizacja, ale nigdy nie bylem jej w stanie pobrac. Dzis chcac sie zalogowac do WLM wyskoczylo mi okienko z komunikatem: "Dostepna jest nowsza wersja oprogramowania. Musisz zainstalowac nowsza wersje, aby kontynuowac. Czy chcesz to zrobic teraz?" Wiec dalem ok i wyskoczyl mi komunikat systemowy "program windows live messenger nie mógl pobrać lub zweryfikować pliku aktualizacji. Czy chcesz odwiedzic dana witryne sieci web?". Wiec ponownie dalem OK. Przekierowalo mnie na strone http://download.live.com/?sku=messenger klikam w pobierz i ogladam sobie pikena stronke z komnuikatem "Firefox nie może odnaleźć serwera wl.dlservice.microsoft.com." Czy ktos ma jakis pomysl co mam zrobic zeby zainstalowac jakas dzialajaca aktualizacje WLM lub w czym lezy klopot? Korzystam z Systemu Windows XP z SP2. Bede wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam.
Go to the top of the page

+Quote Post
strupii
post 10.11.2009 - 20:11
Post #2

Grupa: Moderatorzy
Użytkownik nr: 3

To chyba ich tymczasowe problemy, bo ktoś już tutaj na ten temat pisał wink.gif
Mam dwie rady, albo poczekać lub napisać do nich i zapytać co się dzieje smile.gif

pozdr.

--------------------

+Quote Post
Wadzio
post 10.11.2009 - 20:34
Post #3

Grupa: Members
Użytkownik nr: 7,546

Jeszcze zebym ja to wiedzial gdzie napisac....

+Quote Post
Guest_gerwazy87_*
post 14.11.2009 - 19:15
Post #4

Guests

czemu fox nie umial pobrac? ja mam opere i kliklem przed chwila i od razu wyskoczylo mi okno zeby pobrac ten porogram nie wiem w czym problerm sprubuj moze internet explorerem poibrac to jak fire fox nie daje rady

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Programy na Mac OS X:

> Polecamy

- Programy na Mac'a
- Prezenty
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 23.05.2012 - 23:10

Inten.pl

Lista programów: [ A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | & ]