IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Problem z gg
dii
post 09.06.2008 - 20:05
Post #1

Grupa: Members
Użytkownik nr: 4,429

jak w temacie rolleyes.gif

problem pojawil sie trzy dni temu - padl mi internet, nie moglam wejsc na zadna strone internetowa ani zalogowac sie na gg. Po jakims czasie internet wrocil do normy, ale problem z gg nadal byl tzn. przy probie zalogowania sie wyskakuje mi okienko z informacja ze podane haslo jest nieprawidlowe. W takim razie wybralam opcje "przypomnij" ktora mialaby wyslac haslo na podany adres emailowy. Po wpisaniu wyskoczylo kolejne okienko z informacja ze adres jest bledny, ze nie taki zostal podany przy rejestracji. Ok...wiec zainstalowalam program do przechwytywania hasel z gg - gg tools. Jedyna informacje jaka uzyskalam to to, ze hasla nie ma, nie jest zapisany w pliku (tzn w config.dat) .... a dziwne bo z poczatku byl... Firewalla wylaczylam tak samo anty wirusa by wykluczyc podejzenia ze oba programy blokuja mi dostep. Niestety zero rezultatu. Podejzewalam ze serwery padly ale monitor serwerow gadu-gadu wykazuje ze dziala i ma sie dobrze. Przeskanowalam komputer kasperskim i spybotem - zero zlosliwych oprogramowan. Odinstalowalam gg i zanistalowam jeszcze raz i oczywiscie nie dziala. Wyslalam maila do pomocy technicznej gg ale droga pomoc nie raczyla nawet przeczytac mojego maila poniewaz w kazdym podpunkcie radzili mi robic dokladnie to samo co juz zrobilam... so... smile.gif
Co jeszcze mozna zrobic? rolleyes.gif

--------------------
odbierz systemowi to co najlepsze - siebie :)
Go to the top of the page

+Quote Post
dii
post 09.06.2008 - 20:08
Post #2

dodam jeszcze ze moge sie normalnie zalogowac na innych numerach tylko nie na tym jednym.

--------------------

+Quote Post
strupii
post 09.06.2008 - 21:55
Post #3

Grupa: Moderatorzy
Użytkownik nr: 3

możesz założyć nowy numer :/

pozdr.

--------------------

+Quote Post
dii
post 09.06.2008 - 23:12
Post #4

ok tzn ze nie ma innego wyjscia? zalezy mi akurat na tym nr gg

--------------------

+Quote Post
bary29
post 10.06.2008 - 05:30
Post #5

Użytkownik nr: 1,926

u mnie kiedys bylo cos podobnego ,zablokowalo sie gdy wszedlem na link od kolegi ,po trzech dniach samo sie odblokowalo ,moze poczekaj ,czytalem kiedys ze do tygodnia mozna czekac na odblokowanie.

+Quote Post
Skuzik
post 11.06.2008 - 08:27
Post #6

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 1

To różnie bywa, kiedyś także nie mogłem zalogować się do własnego numeru, czekałem ok. dwóch tygodni i nic... Nawet nie pisałem do pomocy GG, bo to zwykle nic nie daje. Założyłem nowy numer i poinformowałem o tym znajomych.

Także sprawdź jeszcze, czy numer może nie przepadł, ale raczej nastaw się na jego zmianę...

+Quote Post
Guest_gerwazy87_*
post 11.06.2008 - 12:20
Post #7

Guests

z koro pamiętasz chasło to sprubuj wpisac je na nowo do programu moze wtedy ono sie doda do pliku tego config.dat czy jak mu tam albo prubuj wpisywac hasło do skutku ze zmienianiem znaków, nie wiem ciezko doradzic najszybsza metodą bedzie zmiana numeru

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Programy na Mac OS X:

> Polecamy

- Programy na Mac'a
- Prezenty
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 23.05.2012 - 23:24

Inten.pl

Lista programów: [ A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | & ]