jak w temacie
problem pojawil sie trzy dni temu - padl mi internet, nie moglam wejsc na zadna strone internetowa ani zalogowac sie na gg. Po jakims czasie internet wrocil do normy, ale problem z gg nadal byl tzn. przy probie zalogowania sie wyskakuje mi okienko z informacja ze podane haslo jest nieprawidlowe. W takim razie wybralam opcje "przypomnij" ktora mialaby wyslac haslo na podany adres emailowy. Po wpisaniu wyskoczylo kolejne okienko z informacja ze adres jest bledny, ze nie taki zostal podany przy rejestracji. Ok...wiec zainstalowalam program do przechwytywania hasel z gg - gg tools. Jedyna informacje jaka uzyskalam to to, ze hasla nie ma, nie jest zapisany w pliku (tzn w config.dat) .... a dziwne bo z poczatku byl... Firewalla wylaczylam tak samo anty wirusa by wykluczyc podejzenia ze oba programy blokuja mi dostep. Niestety zero rezultatu. Podejzewalam ze serwery padly ale monitor serwerow gadu-gadu wykazuje ze dziala i ma sie dobrze. Przeskanowalam komputer kasperskim i spybotem - zero zlosliwych oprogramowan. Odinstalowalam gg i zanistalowam jeszcze raz i oczywiscie nie dziala. Wyslalam maila do pomocy technicznej gg ale droga pomoc nie raczyla nawet przeczytac mojego maila poniewaz w kazdym podpunkcie radzili mi robic dokladnie to samo co juz zrobilam... so...
Co jeszcze mozna zrobic?