IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Problem z gg, Instalacja
scandalous
post 19.04.2007 - 11:34
Post #1

Grupa: Members
Użytkownik nr: 1,445

Tak jak w tytule. Mam problem z instalacją gg. Kiedy ściągam program z netu i wchodzę w Setup, już na poczatku pojawia mi sie komunikat: "Uwag! Jeśli program gadu-gadu jest obecnie uruchomiony,to zostanie teraz zamknięty". Mimo wszystko, instaluję dalej. Po zakończeniu, na pulpicie pojawia się skrót programu. Wchodzę, aby dokończyć pracę - czyli stworzyć profil, itp. I wtedy momentalnie wyskakuje mi komunikat : "Błąd MFS02...." no i że nastąpi zamknięcie programu... Co mam zrobić? Proszę o porade.
Go to the top of the page

+Quote Post
strupii
post 19.04.2007 - 11:41
Post #2

Grupa: Moderatorzy
Użytkownik nr: 3

Czyli masz teraz gg zainstalowane na swoim kompie ?
A przed instalacją było zainstalowane gg, lub jakiś komunikator ?
Komputer jest świeżo po instalacji windowsa ?

pozdr.

--------------------

+Quote Post
MAJ
post 19.04.2007 - 20:59
Post #3

Użytkownik nr: 1,312

przypuszczam że masz gg już zainstalowane, sprawdż w program files lub spróbuj wyszukać w kompie za pomocą wyszukiwarki windows wpisując gadu-gadu lub gadugadu.
a co do gg i tego komunikatu, to jesteś jedynym komputerem podłączonym do łącza internetowego? bo jeśli nie, to nie uruchomisz dwuch gg na jednym adresie ip jednocześnie. rozwiń informacje o tym problemie, tzn. czy miałeś gg, czy odinstalowałeś je i chcesz ponownie zainstalować?

pozdr.

Ten post został edytowany przez MAJ: 19.04.2007 - 21:00

+Quote Post
scandalous
post 20.04.2007 - 09:16
Post #4

W sierpniu kupiłam laptopa z całym oprogramowaniem. Także, nie moge powiedzieć,ze jestem dopiero co, po zainstalowaniu Windowsa. I tak na początku miałam gg,ale zachciało mi się jakiejś zmiany. Więc ładnie wszystko odinstalowałam i teraz mam Tlen (którego z resztą obecnie używam). Przeszukałam komputer na wszystkie możliwe sposoby i nigdzie nie ma gg, dlatego własnie nie rozumiem i nie mam pojęcia co zrobić i skąd ten pierwszy komunikat ("Jeśli program gg jest obecnie uruchomiony...").

Podsumowując - miałam gg, odinstalowałam i teraz ponownie chcę go zainstalować.

+Quote Post
strupii
post 20.04.2007 - 10:13
Post #5

Grupa: Moderatorzy
Użytkownik nr: 3

Wyczyść rejestr programem RegCleaner smile.gif
Zmiany interfejsu programu na język polski dokonuje się w menu OPTIONS -> Language -> Select Language.

pozdr.

--------------------

+Quote Post
Skuzik
post 20.04.2007 - 11:22
Post #6

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 1

Komunikat:
KOD
Jeśli program gg jest obecnie uruchomiony...

Jest komunikatem informacyjnym, informuje on jedynie, że jeśli GG jest włączone, to nastąpi jego wyłączenie. Także nie ma się co martwić - jeśli wywaliłeś GG z sytemu (odinstalowałeś), to nie powinno być żadnych problemów z jego ponowną instalacją smile.gif .

+Quote Post
scandalous
post 21.04.2007 - 10:22
Post #7

Maaaaam gaduuuu!!!! biggrin.gif Wyczyściłam komputer tym całym Cleaner'em, odinstalowałam Tlen....i jeeeest gg!!! Super!! Dziękuję bardzo za pomoc lol.gif lol.gif lol.gif Pozdrawiam serdecznie

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Programy na Mac OS X:

> Polecamy

- Programy na Mac'a
- Prezenty
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 23.05.2012 - 23:26

Inten.pl

Lista programów: [ A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | & ]