IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Problem z otwieraniem stron w internecie, Nie otwierają mi się strony EBAY i POMOC TECHNICZNA FIRMY PHILIPS bard
renata28
post 23.01.2007 - 19:25
Post #1

Grupa: Members
Użytkownik nr: 711

Witam. Mam prośbę o pomoc, od wczoraj nie otwierają mi się wcale 2 strony bardzo mi potrzebne do pracy. Stoję z robotą bo nie otwiera mi się strona logowania serwisu EBAY i strona POMOCY TECHNICZNEJ FIRMY PHILIPS. Obie strony otwierają się bardzo powoli i w efekcie wcale nie udaje się na nie wejść. Czasami nie mogę też wejść nawet na główną stronę serwisu EBAY. Pozatym inetrnet śmiga aż miło, wszystkie inne strony chodzą OK, mam neostradę 1GB i wszystko się ładnie otwiera, wcześniej te 2 strony też chodziły ladnie, ale wczoraj zaczęły się bardzo wolno otwierać i w tej chwili od rana nie mogę już ich wcale otworzyć. Skanowałam rejestr, i Avastem, i innymi antyspywarami i innymi, ... i nic, bez zmian. Jak to możliwe że tylko te 2 strony się blokują a inne wchodzą, zainstalowałam Mozillę i na niej jest to samo, wszystkie strony wchodzą poza tymi dwiema. Proszę o pomoc bo już nie wiem co robić.
Go to the top of the page

+Quote Post
Skuzik
post 23.01.2007 - 20:19
Post #2

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 1

Przede wszystkim po co zakładasz 3 tematy, dla jednego pytania ? - na pewno nie pomoże to w skuteczności Naszej odpowiedzi excl.gif .

U Mnie nie ma żadnego problemu z otwieraniem tych stron.

Spróbuj odinstalować oraz zainstalować ponownie przeglądarkę, ew. zmienić na inną (np. Opere), sprawdzić pod IE czy może tam działa.

+Quote Post
renata28
post 23.01.2007 - 21:02
Post #3

Użytkownik nr: 711

Miałam już Mozillę i było na niej to samo

+Quote Post
Barthezz
post 23.01.2007 - 21:34
Post #4

!zbanowany

Użytkownik nr: 7

Co do strony którą podałaś to ona nie otwiera się także i mi... więc może problem nie jest z twojej winy...

--------------------

+Quote Post
Skuzik
post 23.01.2007 - 21:55
Post #5

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 1

U mnie jak pisałem - wszystko OK, więc to pewnie wina neostrady...

+Quote Post
strupii
post 24.01.2007 - 06:16
Post #6

Grupa: Moderatorzy
Użytkownik nr: 3

Wina jest napewno po stronie dostawcy, sam mam tak, że jedna ze stron z której na codzień korzystam czasami nie działa (napewno nie jest to wina tego serwisu) wink.gif

pozdrawiam

--------------------

+Quote Post
moser
post 26.11.2007 - 23:51
Post #7

Użytkownik nr: 3,026

Mam taki sam problem i napewno nie jest to wina dostawcy. Podłączyłam komputer u znajomych, u których intreresująca mnie strona działa, ale okazało sie, że dalej nie wyświetla się u mnie.
Nie wyświetla się również na komputerze mojego męża. Zna ktoś może rozwiazanie problemu?? Wcześniej było wszystko dobrze, nie działa od jakiegoś czasu, może 2-ch tygodni...

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Programy na Mac OS X:

> Polecamy

- Programy na Mac'a
- Prezenty
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 24.05.2012 - 00:01

Inten.pl

Lista programów: [ A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | & ]