IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Problem z pobieraniem torrentów
melinda
post 07.07.2008 - 19:50
Post #1

Grupa: Members
Użytkownik nr: 4,547

Witam wszystkich:)
Mam pewnien problem z pobieraniem torrentów. Nie znam się na tym za bardzo, mam nadzieję, że ktoś będzie umiał mi podpowiedzieć co powinnam zrobić.
Jakiś czas temu zaczęłam korzystać z uTorrent'a - wszystko działało bez zarzutu. Tydzień temu przeprowadziłam się do rodziców i w związku z tym zmianie uległo połączenie z internetem. Byłam w trakcie ściągania kilku rzeczy. Na początku wszystko działało jak nalezy, ale tylko ok. półtora dnia. Po czym wszystko stanęło... Nie wiem dlaczego... Nie pobiera, nie udostępnia. Wszystkie pliki są nieaktywne. Nie za bardzo wiem czemu tak się dzieje. Nic nie zmieniałam w ustawieniach. Nie zmieniło się połączenie z internetem. Czy to jest wina łącza..? Czy da się to jakoś przestawić..? Dodam jeszcze tylko, że próbowałam BitComet'em - i też nic nie idzie. Da się to jakoś "naprawić"..? Może te moje pytania są banalne, ale naprawdę nie znam się na tym za bardzo... nie rozumiem czemu tak nagle przestało wszystko działac. Proszę o pomoc!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Skuzik
post 14.07.2008 - 07:20
Post #2

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 1

CYTAT(melinda)
nie rozumiem czemu tak nagle przestało wszystko działac.

dlatego własnie to nie jest banalne pytanie wink.gif .

Przede wszystkim napisz jakiego masz dostawce Internetu?
Spróbuj coś ściągnąc programem eMule - zobaczymy czy inne programy P2P działają.

+Quote Post
melinda
post 19.07.2008 - 19:13
Post #3

Dziękuję za zainteresowanie moim problemem!!

Niestety eMule też nie działa... Nie wiem co jest grane...

Co do dostawcy internetowego - to taki lokalny dostawca, przy czym internet "chodzi" bez zarzutów, całkiem szybko i wszystko działa jak powinno, poza tymi torrentami...:/ (tzn przez jakiś czas i to też działało). Myślałam nawet, by zadzwonić do firmy, ale nawet nie wiem jak mam im przedstawić problem, jak z nimi rozmawiać, bo w sumie nie mogę ich ściągnąć twierdzeniem, że net nie działa, bo działa...

Pomocy!!

+Quote Post
Guest_gerwazy87_*
post 19.07.2008 - 19:55
Post #4

Guests

zadzwoń do nich i spytaj sie ich co zrobili ze nie działają programy p2p. bo mozliwe ze założyli jakies ograniczenia :/ tak jak kiedys u nas w miescie serwery im padały i wyłaczyli pobieranie z p2p i z głowy ale zadowolony był mało kto.

+Quote Post
melinda
post 29.07.2008 - 09:22
Post #5

Dziękuję za rady!! Faktycznie problem został rozwiązany po kontakcie z dostawcą internetu:) Pozdrawiam:)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Programy na Mac OS X:

> Polecamy

- Programy na Mac'a
- Prezenty
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 24.05.2012 - 00:03

Inten.pl

Lista programów: [ A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | & ]