IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Program z Gadu-Gadu
sylwka
post 22.10.2007 - 20:09
Post #1

Grupa: Members
Użytkownik nr: 2,687

cześć mam mała prośbę, chodzi mo o gadu gadu mam z nim problem.Za kazdym razem kiedy chce zmienic status na dostępny to nie mogę a jak sie zmieni to miga raz dostepny a raz nie dostępny wyłacza sie i nie mozna go właczyć.I to nie tylko u mnie tak sie dzieje alu bardzo duzo osób jest ten problem a usunięcie i ponowne zainstalowanie programu nic nie daje.Jak ktoś wie co z tym zrobić to niech na pisze dzieki
Go to the top of the page

+Quote Post
tedeus
post 23.10.2007 - 09:57
Post #2

Użytkownik nr: 2,688

CYTAT(sylwka @ 22.10.2007 - 23:09) *
cześć mam mała prośbę, chodzi mo o gadu gadu mam z nim problem.Za kazdym razem kiedy chce zmienic status na dostępny to nie mogę a jak sie zmieni to miga raz dostepny a raz nie dostępny wyłacza sie i nie mozna go właczyć.I to nie tylko u mnie tak sie dzieje alu bardzo duzo osób jest ten problem a usunięcie i ponowne zainstalowanie programu nic nie daje.Jak ktoś wie co z tym zrobić to niech na pisze dzieki

Objawy korzystania 2 osób z tego samego konta - nie zauważyłeś niczego podejrzanego? Być może ktoś bez twojej wiedzy korzysta z twojego numeru.

Mam nadzieję że się jednak mylę... Alternatywą dla gg jest Tlen - możesz mieć gg i konto tlen.pl jednocześnie

+Quote Post
Barthezz
post 26.10.2007 - 19:48
Post #3

!zbanowany

Użytkownik nr: 7

Jest tak cały czas? Może po prostu nastąpiły chwilowe problemy z serwerem GG

--------------------

+Quote Post
student
post 29.10.2007 - 07:34
Post #4

Użytkownik nr: 2,381

Albo może to wina firewalla ?

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Programy na Mac OS X:

> Polecamy

- Programy na Mac'a
- Prezenty
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 24.05.2012 - 05:53

Inten.pl

Lista programów: [ A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | & ]