IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Proszę o pomoc w znalezieniu sterowników do myszy A4tech MODEL: WWW-23
Qubit
post 27.06.2009 - 11:37
Post #1

Grupa: Members
Użytkownik nr: 7,033

Witam,
Szukam sterowników do myszy A4Tech model: WWW-23 (mysz przewodowa z kulką + dwie rolki). Interesuje mnie sterownik nowszy niż 7,40; bo taki do tej pory miałem ale mój program antywirusowy (Norton Internet Security 2009) nagle po roku postanowił go usunąć uznając go za zagrożenie bezpieczeństwa. Niestety nie mogę przekonać go że jest inaczej. Ciągle rozpoznaje w jednym z plików (amhooker.dll) trojana i usuwa go.
Niestety na stronie producenta nie ma odpowiedniego sterownika. Szukanie przez Googla też nie wiele dało - na sugerowanych stronach sterowniki są albo starsze albo nie działają linki. Jedyna nadzieja w ludziach dobrej woli smile.gif Czy ktoś zna działającą lokalizacje z której można ściągnąć odpowiedni sterownik, lub orientuje się czy można użyć sterownik od innego podobnego modelu? Nie musze mówić że interesują mnie działające linki, a nie dobrze zapowiadające się odsyłacze do martwych stron.
Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post
strupii
post 27.06.2009 - 17:30
Post #2

Grupa: Moderatorzy
Użytkownik nr: 3

polecam wymienić program Norton Internet Security 2009 na inny, nie powinno być tak, że program antywirusowy uznaje, że plik, ktory jest dobry jest dla Ciebie jakimś zagrożeniem :/
chyba, że Ty koniecznie chcesz z niego korzystać ?

pozdr.

--------------------

+Quote Post
Qubit
post 27.06.2009 - 19:23
Post #3

Grupa: Members
Użytkownik nr: 7,033

Norton jest nowy, kupiony w kwietniu, więc trochę dziwnie i ciężko na sercu było by go teraz wywalić. Zresztą przestawienie się na inny wymaga trochę zamieszania. Zgadzam się że nie powinien tak reagować na sterowniki, zwłaszcza że wcześniej nic się nie działo. Zastanawiam się nad dwiema opcjami: Wyszukać nowszy sterownik – co okazuje się problemem; lub wymienić mysz na nową. Opcja ostatnia wydaje się coraz bardziej realna, zwłaszcza że obecny gryzoń ma już ok. 3-4 lata.

+Quote Post
strupii
post 27.06.2009 - 19:39
Post #4

Grupa: Moderatorzy
Użytkownik nr: 3

w ustawieniach nie da się dodać tego pliku jako dobry ?, czyli, że nie zagraża dla Twojego kompa smile.gif

pozdr.

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Programy na Mac OS X:

> Polecamy

- Programy na Mac'a
- Prezenty
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 24.05.2012 - 06:13

Inten.pl

Lista programów: [ A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | & ]