IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Closed TopicStart new topic
> Z: Problem z odtwarzaniem filmów, Z tematu o ID: 3608
Mielony29
post 30.11.2009 - 21:32
Post #1

Grupa: Members
Użytkownik nr: 7,631

CYTAT(two @ 14.09.2009 - 20:53) *
Witam. Niedawno kupiłem laptop Asus k50ij. Karta graficzna to Intel GMA450M. Mam mały problem z filmami na tym komputerze, a mianowicie jak odtwarzam to czasami pojawiają się takie paski (słabe odświeżanie). Najbardziej jest to widoczne podczas oglądania filmów na youtube na pełnym ekranie. Próbowałem instalować różne kodeki, zmieniać ustawienia w opcjach karty graficznej, ale bez żadnych skutków. Dodam, że mam system operacyjny Windows Vista Business, a kodeki mam Vista Codecs. Jak odinstaluje sterowniki do karty graficznej wszystko chodzi ok. Przypuszczam, że wina leży po stronie sterowników do grafiki, ale nie ma innych na necie. Może ktoś wie co trzeba ustawić, albo zmienić, żeby filmy chodziły bez tych zakłóceń. Z góry dzięki za pomoc.

witaj Two,mam ten sam problem co ty a mianowicie o jakosc filmow i filmii na you tube ...oto moje gg 4433042,prosze skontaktuj sie ze mna Piotr,z gory dzieki
Go to the top of the page

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Programy na Mac OS X:

> Polecamy

- Programy na Mac'a
- Prezenty
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 24.05.2012 - 16:36

Inten.pl

Lista programów: [ A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | & ]