|
Jest to specjalistyczny program służący do analizy czasu pracy kierowców na podstawie danych z tarcz tachograficznych.Analiza tarczek bez użycia programu "TachoSpeed" jest czynnością pochłaniającą wiele cennego czasu, który rośnie wraz z liczbą używanych samochodów. Odczyt tarczek nie wystarcza do uzyskania przejrzystego obrazu tego, co działo się na drodze i czy tarczka jest poprawna. Konieczne staje się napisanie raportu. Program "TachoSpeed" sam generuje raporty, które pozwalają na wykrycie nieprawidłowości narażających Państwa firmę na wysokie kary pieniężne podczas kontroli Inspekcji Transportu Drogowego i Policji.Program pozwala Państwu na wygenerowanie raportów reprezentujących dane na temat: dobowego, tygodniowego oraz dwutygodniowego czasu pracy kierowców rozliczanie diet kierowców według nowej ustawy kosztów napraw Państwa samochodów w firmie porównywanie rentowności tras, którymi jeżdżą Państwa pojazdy ponoszone przez Państwa koszty paliw ponoszone przez Państwa koszty napraw samochodów obliczanie średniego spalania samochdodów przy zmiennym załadunku wykrywanie różnic pomiędzy kilometrami przejechanymi "na tarczkach", a popełnionymi faktycznie przez kierowców
głównie do tego spisałem to z
pobieralnia.pl/plik-1796-tachospeed.html
ps. jeśli ktoś zna darmowy program tego typu pi poda mi link to ja się nie pogniewam:D
Ten post został edytowany przez strupii: 20.11.2009 - 23:15
|